Какво да сложите в плажната ви чанта за семейна почивка?

плажна чанта за море

Почивката наближава, а списъкът с вещи става все по-голям и нямате никаква представа нито как ще го носите, нито как ще се събере в колата. Именно затова сме подбрали за вас кратък списък с някои от важните вещи за спокойствие по време на престоя ви на плажа.

Кутии за всички закуски

Когато става въпрос за опаковане на храна, избягвайте торбички за еднократна употреба и опаковки на плажа поради голямата вероятност да се издухат и да създадете боклук. Вместо това се спрете на контейнери от неръждаема стомана за многократна употреба. Така може да си нарежете плодове, няколко сандвича за обяд или пък да запазите остатъци от храната, която сте консумирали в бара до плажа.

Малък басейн за децата

Това е наистина страхотна идея, ако имате деца и се чудите как да направите деня им максимално ползотворен и интересен. Освен това може в него да съхранявате всички играчки за плажа, а после лесно да ги транспортирате в колата.

Изолирана бутилка за вода и освежаващи напитки

Разбира се, консумацията на вода е задължително за всяко плажно приключение, затова е добре да заложите на метална бутилка, която да задържа температурата на студената напитка. Може да сложите Фрапето си, Мохито или пък чиста вода.

Прости, здрави плажни играчки

Винаги с вас опаковайте най-простите и здрави играчки за плажа. Може да ги загубите, както и някое дете да вземе някоя по погрешка. Именно затова заложете на такива, които дори и да изгубите нямат сантиментална стойност.

Опаковано хвърчило
Хвърчилата са страхотен вариант за забавление, но само когато на плажа няма толкова хора. Изберете някое по-безлюдно място и се наслаждавайте на поне 30 минути игра с цветните хвърчила.

Охладител с меки страни

Чантата за охлаждане на храната е напълно задължителна, особено ако планирате да я прекарате с цялото ви семейство. Изберете такава с меки страни, за да може когато изконсумирате всичко да я приберете сгъната в плажната чанта.

Голяма шапка за защита от слънцето

Силно вярваме, че по-малкото е повече – освен когато става дума за плажни шапки. Препоръчваме ви такава в широка периферия пред лицето ви, за да може да ви предпази, а също така и не забравяйте да разгледате плажни масла, за които ще разберете повече в последната точка.

Слънцезащитен крем, масло или спрей

Насочете се към използване на леки, но хидратиращи и с висок фактор кремове, както за лицето, така и за цялото тяло. Препоръчително е да изберете поне 50-ти фактор за лицето и местата, на които най-силно изгаряте, а за тялото може и 30-ти.

Важно е да нанасяте тези продукти често през целия ден, а когато стане най-горещо да избягвате излагане на слънце, въпреки намазаното със защитни продукти тяло.

Пригответе умно плажната си чанта и не забравяйте да добавите тези няколко предложения от днешната статия. Така ще може да предоставите спокойствие на цялото ви семейство, а и вие ще се чувствате много по-добре, когато имате добре опакован багаж за почивката ви в близост до море.