Матраци ТЕД – алтернатива за добър сън

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Съвременният начин на живот, често влошава качеството на съня. Колкото и да си уморен, колкото и да те влече към спалнята, натрупаното психическо напрежение в теб ти пречи да спиш качествено.
А това води до натрупана умора.

Матраци ТЕД обявяват война на тази ситуация. Основна цел и мисия на Матраци ТЕД е ефикасна борба с безсънието и подпомагане на тялото и мозъка да се отпуснат напълно.

Как компания за спални продукти ТЕД побеждава напрежението и създава условия за дълбок сън?

С безупречно качество и уникален подход към създаването на спални продукти и матраци. Подход, роден от дългогодишни проучвания на качествения сън. ТЕД изработват предимно пружинни матраци, с мисъл за естествения начин, по който тялото се отпуска и отпочива.

За да постигне това компания за спални продукти ТЕД, залага на комбинация от няколко ключови фактора:

Фини тъкани – матраци ТЕД се предлагат в много алтернативи от най-фини тъкани, като платове с кашмир и органичен памук, които имат отлична вентилация и гарантират свежест по време на сън. Те сякаш галят кожата и снемат напрежението от тялото за секунди.

Индивидуално пакетирани пружини – за да бъдат истинска алтернатива за добър сън, матраците ТЕД са снабдени с индивидуално пакетирани пружини, които поемат тялото във всяка поза. Всяка една пружина от матрак с марката ТЕД е пакетирана в отделно джобче и оказва натиск независимо от другите. Това означава, че накъдето и да се завъртите, матракът ТЕД ще оказва непрекъснат и оптимален натиск върху цялото тяло, няма да допусне области с по-малък натиск и ще поддържа мускулите отпуснати във всяка позиция.

Топ матраци ТЕД – ако не можете да си позволите чисто нов матрак, ТЕД предлага компромисен вариант. Срещу доста по-малка сума може да си вземете топ матрак ТЕД, който да поставите върху стария матрак. Топ матраците на ТЕД представляват 5 до 8 сантиметрови безпружинни матрачета, които създават по-меко усещане по време на сън. Това е едно доста икономично и ефективно решение, подходящо за лесно модернизиране на старото легло.

Специална серия матраци Антистрес – това са матраци с различен диаметър на различните части на пружините, с цел оптимално разпределяне на тежестта на тялото. Горната и долната част на пружините на тази серия матраци ТЕД са с по-широк диаметър, което позволява на тялото да потъне хубаво в леглото. Щом това стане, централната част на пружината, която е по-тясно оформена, подпира стабилно гръбначния стълб и прави отпускането на тялото максимално. Това съчетание от потъване в матрака и лек натиск в средата е идеална комбинация за качествена отмора.

Заради специализираният си и почти медицински подход към отпускането на тялото, марката ТЕД се е превърнала в синоним на добрия сън. Причината е в опита на компанията в създаването на матраци, които комбинират разтапяща мекота, стабилна опора и фини, приятни на допир тъкани. Матраци, които премахват напрежението мигновено.

Матраци, които превръщат съня в истинско вълшебство!

Матраци ТЕД – алтернатива за добър сън!

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Вашият коментар