Популяризация на бизнеса, с помощта на рекламна агенция

Маркетинг от рекламна агенция

Чудите се как да подобрите своето присъствие в рекламните мрежи и да подобрите състоянието на своя бизнес от продажбата на “лаптопи втора употреба” например!

Какво правите за своята рекламна кампания. Навярно от време на време изпращате няколко е-мейла, с най-новите си оферти и продукти, така че клиентите да могат да ги поръчат веднага?
Никога не сте и помисляли за външна реклама като билборд, мегаборд или просто светеща реклама на входа на офиса. Над вратата ви виси един избелял от слънцето винил с почти изтрито лого, контакти и телефони. От съществуването на фирмата и безнеса се каните да разпечатате няколко хиляди хартиени флаера и рекламни дипляни, но така и не прежалихте 450 лв за дизайн и печатна реклама. По Коледа сте свикнали да получавате рекламни сувенири от Вашите партньори и като малко дете се радвате на календари, писалки, бележници и ключодържатели. Но там е логото на друга фирма.

Мислите че ли имате перфектната рекламна стратегия? Дали изобщо имате такава или само се залъгвате?

В онлайн пространстовото картинката е същата. Всеки ден гледате чуждите Facebook и AdWords реклами, но така и не се осмелите да вложите някаква дори малка сума за онлайн реклама. Чували ли сте някога за SEO и оптимизация на сайт?

Още ли предпочитате да очаквате на телефона някое объркано телефонно обаждане от стария ви уеб сайт, който един ваш приятел направи през 2003-та година?

Убедени ли сте че вашите “лаптопи 2-ра ръка” се продават достатъчно и не се нуждаят от реклама?

Ако всичко това важи в пълна сила за вас, то вие спешно и отчайано се нуждаете от рекламна агенция за онлайн и офлайн маркетинг!

Интернет вече е неразделна част от всяко домакинство. Търсенето сега е много по-лесно и ако клиентите намерят нещо съмнително във Вас, Вашия бранд или услугите и продуктите Ви – отиват при конкуренцията.

Конвенционални рекламни кампании

Започнете ли да работите ръка за ръка с някоя рекламна агенция, тя ще измисли и предложи подходящи методи, които увеличават видимостта на Вашата бранд в офлайн пространството. С маркетинг концепции и завършени рекламни кампании ще имате възможност да достигнете до нови клиенти или партньори. Популяризирането на услугите или продуктите ви може да бъде чрез съвсем нови канали за дистрибуция на Вашите стоки. Присъединете се към бизнесите, които вече се довериха на рекламни агенции като By Surprise, за да направите първата стъпка към своя успех.

Онлайн маркетинг

За привличането на нови клиенти чрез SEO, няма магически рецепта, която се прилага за всички. Онлайн маркетингът не е стока и не се продава в кашон. Вече всички експерти познават възможностите на Уеб 2.0 и се възползват от тях на 100%. Лесно намират Вашите целеви клиенти, без значение къде се крият и ще се опитат да ги убедят, че животът им е безсмислен именно без “употребяван лаптоп”!

Уеб сайтът Ви е лицето на Вашия бизнес и точно с един поглед клиентите решават дали им харесва или не. Текста, снимките и девизите трябва да са предназначени точно за Вашата аудитория – забавни и свежи или почтени и елегантни. Рекламната агенция, с която работите се грижи лицето на Вашата фирма да е приятелско, с атрактивен графичен дизайн и с всички други видове рекламни и маркетингови инструменти.

Най-важно е Вашата страница да бъде намерена. Оптимизацията на уеб сайта е съществен елемент за привличането на нови клиенти чрез Интернет. Дигиталните агенции намират точните ключови думи за съдържанието и се заемат със SEO предизвикателството да издигнат Вашия уеб сайт предлагащ “лаптопи втора ръка” на първите позиции в търсачките.

Може би за Вас онлайн рекламата е правилния подход за спечелването на нови клиенти. Какво ще кажете за малки банери и рекламни съобщения, показващи се точно там, където ще бъдат четени с интерес? Може би целевите Ви клиенти се въртят около социалните мрежи и платформи – е, тогава точно там трябва да се срещнете с тях за първи път.