СПА почивка във Велинград

Спа столицата Велинград
0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Сгушен в полите на прекрасните Родопи планина, се намира един от най-красивите, големи и желани български Спа курорти. Вече се досещате, че ще ви разкажем за Велинград. Със своята чудесна и удобна локация, той се намира на около 130 км. от град София и само на 80 км. от град Пловдив. СПА столицата на Балканите е и с най-голям ресурс на минерална вода на целия полуостров.

Това е мястото с най-много слънчеви дни през годината, а повишената слънчева радиация спомага за йонизацията на въздуха. Тук зимата е мека, а лятото прохладно. Това се дължи на преходно-континенталният климат. Вероятно повечето от Вас вече са посещавали Велинград, но днес ще поговорим отново за него.

Сред многобройните хотели и санаториуми в града е и СПА хотел „Бор”. Той се отличава с това, че е най-големият четиризвезден хотел в града, и първият български хотел със сертификат от Европейската СПА Асоциация, носител на титлата „СПА хотел на годината” за 2008 година, а освен това е водоснабден с минерална вода изцяло.

Голямо предимство на хотелът е разположението му в красив боров парк, намиращ се в центъра на града. 88 апартамента и 48 двойни стаи са на разположение на посетителите, като всяка от тях разполага с телефон, Интернет, телевизор, сателит и мини бар, а в хотела ще намерите дори бизнес център с две конферентни зали.

Основните достойнства на хотела са свързани с полезните и приятни SPA процедури – тук ще намерите медицински кабинет, джакузи, парна баня, зали за масаж, басейн, ресторант, бар, кафе и други. Може да се включите също в турнири по шахмат, тенис на маса, бридж, табла и водно поло, както и да участвате в курс по народни танци, подводна гимнастика и каланетика.

Подробна информация както за Велинград, така и за СПА хотел „Бор”, може да намерите в официалния сайт www.spaclubbor.com

Също така, през сайта на хотела, може да направите своята резервация още днес.

Цялата информация, която Ви интересува относно цени, предлагани услуги и всичко друго, което Ви дойде на ум, ще намерите отново в уеб сайта на СПА хотел „Бор”, Велинград. Освен това, тук ще може да добиете реална представа за това как изглежда хотелът отвън, каква е обстановката в стаите и т.н. Достатъчно е само да влезнете в сайта и да отворите фотогалерията.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 Pin It Share 0 0 Flares ×