Как да се чувствате по-уверени и стилни в дрехите си?

уверени в стилни дрехи

Дрехите са оръжието, което всяка дама трябва да използва възможно най-умело. Но как да покажете тялото си в добра светлина и да се чувствате наистина добре и привлекателни ще разберете в днешната статия.

Избирайте дрехи по мярка

Знаем, че е много трудно да се откажете от дрехи, които са ви ставали преди няколко години, а сега не е точно така. Вероятно имате поне един чифт дънки, които носите, но знаете, че вече не са вашия размер. Това кара тялото ви да изглежда различно и далеч от стилно, а вашето самочувствие се потъпква.

Затова е важно да избирате дрехи, които са точно във вашия размер, тук става дума за всички дрехи, долнища, блузи, якета, елеци и т.н. Това ще ви помогне да се движите по-уверено и много по-спокойно. Когато сте по-спокойни ще успеете да не мислите за дрехите, които сте облекли в ежедневието и ще се насочите към задачите си. А иначе, ще изглеждате превъзходно, защото дрехите, които сте избрали ще описват фигурата ви перфектно и ще прикриват вашите несъвършенства.

Как да избирате дрехите си, за да сте по-уверени?

В пролетния сезон е важно и да изберете преходни якета като тези: https://gang.bg/products/damski-drehi/yaketa/prehodni, с които да може да покажете качествата си, но и да прикриете онези, които не харесвате в себе си. Ако искате да акцентирате на горната част на тялото си е добре да изберете яке, което е малко по-шарено и привлича вниманието. По този начин никой няма да забележи, ако сте качили малко повече в долната част на тялото ви.

Същото важи и ако искате да акцентирате на красивите си крака, тогава е добре да залагате на по-интересни долнища или такива, които привличат вниманието. Отгоре сложете нещо неутрално и се опитайте да компенсирате обем. Това означава, че ако искате да направите раменете си по-широки и оптически да направите тялото си, като пясъчен часовник е важно да избирате блузи с детайл на раменете. Ако пък искате да направите това в долната част изберете плисета или други детайли около ханша, за да го направите малко по-обемен.

За да сте напълно сигурни, че това, което ще си хареса е точно за вас се опитайте да залагате на цветове, които знаете, че харесвате. Много често цветовете, които ни заобикалят пряко влияят на начина по-който се чувстваме. Не случайно червеният цвят ни прави по-привлекателни, както и от части черният. Може да заложите на зелени и сини цветове, ако искате повече спокойствие на работното място. За малко повече стил заложете на тъмно зелено и оранжевите тонове, които силно присъстват през тази година.

За да бъдете по-уверени и по-стилни се опитайте да се допитвате до модните тенденции, но не ги следвайте напълно. Доверявайте се на тялото си и начина, по-който вие искате да изглеждате и да се чувствате в дрехите си. Оптическите трикове могат да ви помогнат за това, така че се отдайте на търсене на дрехите, които ви стоят най-добре, за да си доставите истински подарък. Не правете компромис и с цветовете, те не са по-малко важни от всичко останали, същото важи и за детайлите, които ще изберете. Бъдете смели и направете гардероба си истинско бижу, за да може да стъпвате смело напред.