Подарък за съпруга – как да зарадваме любимата жена

подарък за съпругата
0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Има стандартен комплект, от който винаги можете да изберете безпогрешен подарък за съпруга.

А именно:
Цветя. Това, без което всеки подарък за жена е невъзможен. Не се опитвайте да заслепите с рози или шикозни екзотични цветя. Красив букет се получава от съвсем обикновени прости цветя с помощта на аранжировка.

Хубаво бельо. Безспорният избор може да бъде направен, като си спомните любимите цветове и стилове на жена си и отрежете етикета от бельото й. Показвате етикета с размерите на продавача и сами избирате модела (и за ваше удоволствие).

Подаръчен сертификат за покупки в козметичен магазин. Постарайте се да намерите и изберете подарък от себе си. Оставете го да реши сам. Повярвайте ми, тя може да се справи по-добре.

Останалата част от подаръка е избрана, като се вземат предвид вкусовете и желанията на вашата съпруга. Как ги разпознавате? Просто се вслушайте в съветите преди празничното събитие. Една нормална съпруга започва да ги прави около месец преди празника.

Това, което не можете да дадете на жена си

1. Домакински уреди, които улесняват работата в домакинството. За един мъж това е трудно за разбиране, но мога само да кажа: такъв подарък за съпруга за пореден път напомня за безкрайната домашна работа.
2. Тигани, красиви тенджери и други кухненски прибори. Защо – вижте по-горе.
3. Платен абонамент за фитнес / секция или всякакви спортни уреди (гири и др.). Дори ако съпругата постоянно съветва къде да се запишете, за да поддържате форма и опитва начини да отслабнете. Първата мисъл, която възникна в съзнанието на жена ви: “Той ме смята за дебела и ми се подиграва!”

За всеки празник купувайте подаръци предварително, за да не бързате в търсене на подходящ вариант. За да не забравите датата, добавете я към телефона си с напомняне няколко дни преди щастливото събитие.

Препоръки за подаръци за съпругата

Какъв трябва да бъде най-добрият подарък за съпругата? Той задължително трябва да отговаря на няколко критерия:
1. Възрастта на жената;
2. Социален статус;
3. Сфера на дейност и хоби;
4. Степента на близост на връзката;
5. Символика и традиции на предстоящия празник.

Неочаквана изненада

Можете приятно да изненадате и дори да удивите съпруга си с всеки интересен ръчно изработен подарък. Също така интересни и творчески срещи, разходки, пътувания действат като изненада.

Ако потърсите в Интернет за подаръци онлайн ще попаднете на много сайтове и онлайн магазини, които предлагат подобни изненади.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 Pin It Share 0 0 Flares ×