Как да съчетаете цветовете в интериорната декорация за стена?

интериорна декорация за стена
0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Отдавна ви е омръзнала обстановката в дома ви, но не се осмелявате да подмените нищо по стените защото не знаете дали съчетанието ще бъде подходящо. Да, неутралният цвят е сигурен начин, че интериорът ви ще изглежда добре, но намесата на цветни и разчупени стикери за стена биха създали повече настроение, оригиналност и контрасти наоколо.

Ако все пак, съчетанието на нюанси не е по силите ви, ние от Stickerix ще се впуснем заедно с вас в следващите предизвикателства, които ще ви предложим.

1. Изберете стикер за декорация на вашата стена, който да отговаря на любимия ви цвят. След като направите своя избор, използвайте този цвят за основен акцент, след което помислете, какво може да добавите към него. Най-лесно се смесват цветове само от студената или само от топлата гама.

2. Нека първият ви опит в поставянето на декорация на стената да бъде върху бял цвят. Контрастът винаги е чудесно решение, а най-сигурната комбинация в този смисъл е черен стикер върху бяла стена. Но не се задоволявайте с най-лесното, винаги може да пробвате и със синьо, както и да заложите на различни форми, от точки, през райета до различни принтове.

3. Ако сте избрали някои от нашите по-големи мотиви за декорация на стена, ние от stickerix.com ви препоръчваме да ги поставите на стена с неутрален цвят. Но освен стената в помещението, подът, мебелите и дори килима, трябва да бъдат в тези неутрални тонове.

4. Поставяне на конкретен принт – За по-сполучлив ефект съчетайте малките между големите елементи от принта. Или пък може да изберете една основна доминираща фигура и около нея да поставите по-малки елементи в същата форма като основния акцент или просто самите те да бъдат еднакви.

5. Ако любимите ви цветове са в ярките нюанси, не се страхувайте да ги използвате. Те могат да бъдат много ефектни ако се поставят като акценти. Например декорирайте някоя от стените в апартамента ви със стикери в цвят бордо, аквамарин или в златист нюанс.

6. Разгледайте колекциите от PVC стикери в нашия онлайн магазин за декорации на адрес http://stickerix.com, които са в определен десен като например точки, райета или каре и ги използвайте като основа за цялостна стенна декорация. Това може да е подходящо и за някоя от стените във вашата спалня, но задължително завесите ви, трябва да бъдат в неутрален цвят, за да се постигне необходимият баланс между съчетанието.

7. Няколко тона от един цвят – тази комбинация отново е подходяща за по-неутрални цветове, най-вече от студената гама. Например може да комбинирате последователност от кафяво, сиво и бяло. Като един от елементите може да е по-голям и да се постави като акцент.

8. Ако се колебаете за цялостна промяна във вашия интериор, изберете частична декорация на някой кът в жилището, където да поставите малки залепващи елементи около мебелите.

9. Ако обичате да пътувате, помислете, коя култура ви е впечатлила силно и изберете принт за стената, който да отговаря на нейния етно стил.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 Pin It Share 0 0 Flares ×