Цветът е в основата на всичко

Интериорни цветове за дома
0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Един от най-ефективните начини за използване на цветове е като ги вмъкнем към архитектурния стил, който сме избрали за дома си. Прозорци, врати, мека мебел, ламиниран паркет към всичко това е добре да се добави още един слой палитра за установяването на по-естетически завършен вид.

Според специалисти в бранша, боядисването на стените трябва да е една идея по-светъл или по-тъмен цвят от основната стена.

Синьо-зелените акценти в днешно време са много популярни в по-голямата част от домовете. Те се използват при боядисването не само на бани, но и на все повече дневни и спални.
Интериорните дизайнери налагат възраждането на дълбоките червени нюанси.

Най-големият хит в повечето жилища са отворените пространства. Все повече хора предпочитат да ги разделят не с врата, а с цветове. Представете си огромна дневна в тъмни цветове, която изведнъж прелива към кухнята, която е цялата в бяло. Цветовете могат да променят жилището по всякакъв начин. Стига да знаете какво точно искате и как да комбинирате различните нюанси.

Използване на цветовете за подчертаване на детайлите

Един от най-ефективните начини за подчертаване на детайлите в един дом е, когато се използва богата гама от цветове. Всичко това се постига с комбинация от цветът на стената и добавките към нея.

Боядисвайки стената в бяло, то рафтовете е добре да бъдат различна разновидност на черно, кафяво или някакъв друг подобен тъмен цвят, а ламинираният паркет да е в сиво. Боядисването на тавана в метално сиво може да направи така, че вашата стая да изглежда по-голяма и светлината да оформя интересни изображения по стените. Бронзовият цвят придава хубав блясък и е идеален избор за изграждането на конкретна цветова концепция около него. Червеникавокафявият цвят осигурява добра визуална връзка между трапезарията и анрето, което води към входната врата. Като цяло червените цветове се вписват по-добър начин към стаи, в които влиза много светлина.

Разликата идва от вашето въображение и правилна комбинация.

Автор: webselo.com

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Вашият коментар