Да си припомним, кои са любимите парфюми от предишния сезон

любими парфюми от предишния сезон
0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Много често производителите на парфюми, тоалетни води и козметични средства за мъже и жени изкарват по няколко нови и модерни линии аромата годишно. Те са свежи, ухаещи прекрасно и са съобразени с модните изисквания. Разбира се най-новите колекции са малко по-скъпи и избутват на заден план предлаганите вече парфюмни течности. Последните много често се предлагат под формата на изгодни промоции.
Въпреки това за много хора аромата на любимия парфюм е нещо не толкова преходно и мимолетно. Някои потребители са по-консервативни и когато харесат даден аромат, те го харесват до край и е трудно новите попълнения да го изместят от листата на фаворитите им.

В тази статия ще си припомним точно за някои от любимите аромати в шишенца от предни сезони, които се превърнаха в любими аромата на милиони потребители. Ако и вие сте някой от тях може би ще разпознаете тук своя любим парфюм и ако вече е на привършване, заради силните горещини в летните жеги на 2021 година, то не се двоумете да го поръчате отново. Най-важното е, че аромата ви допада и ви кара да се чувствате самоуверени ако сте мъж или секси ако сте жена.

И така напред да разберем, кои са любимите аромати от предишните колекции на парфюмната индустрия.

Carolina Herrera 212 VIP за жени

Carolina Herrera 212 VIP дамски парфюм от една от най-популярните марки. Преди време Carolina Herrera представи 212 VIP, нов вдъхновяващ аромат, който е вдъхновен от „младите работни жители на Ню Йорк“. 212 VIP е нова версия на аромата Carolina Herrera 212 Sexy.
212 VIP е създаден от парфюмерия Alberto Morillas и нотките включват ром, хвойнови плодове, гардения, мускус, ванилия и тонково зърно.
Carolina Herrera 212 VIP ще може да бъде намерен по онлайн магазините в опаковки от 30,50 и 80 мл. Потърсете го в големите онлайн магазини за парфюми.

Shakira

Певицата Shakira още преди години лансира своя дебютен парфюм, S by Shakira, през септември под договор с Puig.
Shakira даде информация какви нотки ще съдържа парфюма – жасмин, сандалово дърво, бензое, кехлибаров акорд и ванилия.
S by Shakira е наличен в опаковки от 15, 30 и 50 мл.

S by Shakira

Очаквайте информация за още много дамски парфюми от известната музикантка.

Burberry Summer

Burberry лансира версията на парфюма Burberry Summer още през април 2010.
Burberry Summer за мъже 2010 е дървесно-морски аромат с нотки на узо, мандарина, мента, хвойнови плодове, кедър, сандалово дърво, кехлибар и мускус. Парфюмът се предлага за покупка в магазините за парфюми и козметика само в опаковки от 100 мл под формата на тоалетна вода.
Burberry Summer за жени 2010 е плодово-флорален аромат с нотки на черна стафида, нар, мандарина, бяла праскова, фрезия, орлови нокти, лилия, роза, кедър, сандалово дърво и мускус. Този аромат ще може да бъде намерен в опаковки от 50 под под формата на EDT.

парфюм burberry summer

Il Profumo Nuda

Този любим дамски парфюм в италианската ниша на линия Profumo ще лансира Nuda, нов дървен-плодов-мускусен аромат за жени:
Вдъхновението идва от аромата на дамска кожа, която може да доведе всеки мъж до екстаз. Той се носи като втора кожа. Тя работи като ключ на прелъстяване и индивидуалност. Афродизиакът на този аромат се дължи на билковите феромони и перфектна структура на парфюма. Дамски парфюм Nuda трябва да се пробва задължително, ако сте пропуснали до сега. Ако вече сте го пробвали и аромата ви привлича, може да посетите някой авторитетен магазин за парфюми онлайн и да го потърсите.
Il Profumo Nuda за жени може да бъде намерен в опаковки от 30, 50 или 100 мл под формата на парфюмна вода

il profumo nuda

Demeter Frozen Pond

Demeter лансира Frozen Pond – нов аромат, вдъхновен от Зимните олимпийски игри през 2010 година:
Забрави ли онези зимен ден, в който за пръв слезе на местното езеро, надявайки се да замръзне през нощта, така че можеш да караш? Никакви възрастни, без проблеми, единствено магията да си дете.
Frozen Pond улавя улавя магията на времето и елементния характер: вода, земя и студ.
Зашеметяващ и прозрачни, Frozen Pond е прекрасен аромат целогодишно, който напомня за комфорт студенината на зимата сутрин преди зазоряване.
Demeter Frozen Pond е наличен в 15, 30 или 120 мл EDT и под формата на продукти за грижа за тялото.

demeter frozen pond

Ако някой от тези парфюми ви е впечатлили или припомнил за отминал и любим аромат, то не се притеснявайте да го потърсите отново сред голямото разнообразие предлагани нови и класически ухания.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 Pin It Share 0 0 Flares ×