Голяма дамска чанта – когато ви трябва място

Голяма дамска чанта – когато ви трябва място

Една голяма дамска чанта може да реши много проблеми – липсващи аксесоари, забравени червила или просто днес ви трябват повече документи. Без значение за каква ситуация става дума, една дамска чанта с повече място може да бъде плюс за вас, но също така и минус.

Голяма чанта – повече тежест.

Дори да започнем с основната идея, че когато имаме по-голяма дамска чанта, това ще ни помогне – това не винаги е така. Повечето вещи означават повече тежест върху раментата ви – ако чантата е през рамо – или в ръцете. Може да сте изтощена, отпаднала, да не ви болят рамената дори при продължително носене. Да, да имате повече неща под ръка е много по-удобно от колкото да ви се налага да тичате до офиса или вкъщи да ги взимате, но вашето тяло също бива подлагано на напрежение.

Как да се справим с проблема тогава?

Дамската чанта трябва да има предел.

Дори една голяма дамска чанта да ви е наложителна, най-лесното нещо, което можете да направите, за да предотвартите нежелани травми – да преорганизирате дамската си чанта. Когато сортирате само най-важните за вас аксесоари, ще сте сигурна, че носите само най-важното и че не се натоварвате излишно.

голяма и практична дамска чанта

Нашите съвети към вашата дамска чанта.

  1. Най-основният съвет, който можем да ви дадем е – вземете само важното с вас.
    Всеки обича да е подготвен допълнително – няма лошо в това, но да натоварвате тялото си излишно, не е във ваш интерес.
    Планирайте вашият ден или седмица. По този начин, знаете какво, ще ви трябва, какво няма да е наложително и тн.
  2. Чантата трябва да си подхожда с вашият тоалет. Не можете, просто защото е голяма и ви носи нещата, да я носите с всичко и навсякъде.
  3. А организираността от вътрешната страна? Едно е да имате много място, но съвсем друго е то да е правилно организирано. Колкото повече ципове и джобове, толкова по-лесно ще ви е да разпределите важните аксесоари, да ги намерите по-лесно и да не се губят когато пътувате в забързаното ежедневие.

В заключение искаме да добавим следното – не носете всичко, което „може би“ ще ви потрябва. Вашето тяло със сигурност, ще ви трябва и да го натоварвате излишно не е във ваш интерес.