Холни секции – видове.

Видове секции за хол
0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Когато обзавеждаме дневната или хола първият въпрос, който възниква е: Каква холна секция ще е най-подходяща за нашият дом? Интериорен дизайнер Бургас, Добрич, Варна, предлага наистина много разчупени и интересни варианти. Такива с шкафове, с ТВ кът, чекмеджета и други.

Това е една много полезна и необходима за дневната мебел. Тя не е просто част от декора, а е наистина използваема и заема важно място в помещението. Независимо от това какви модули има и как те са разпределени конструктивно винаги холните секции са с добра вместимост. Тя побира доста нека, като техника, книги, снимки, декоративни елементи със сантиментална стойност. Във витрините дори можете да подредите и сервизи от стъкло.

Размерите както всички предлагани мебели са различни. Те са проектирани така, че да бъдат подходящи като за стандартни така и за помещения с по-начупени форми. Има видови, които са съставени от няколко модула. Те могат да бъдат разпределяни и монтирани по Ваш избор. Предпочитани са вариантите с ниска долна част, която да бъде с два или три шкафа. Обикновено изпълнява и функцията и на поставка за телевизор или домашно кино. В горната част се предвиждат два или три елемента, които могат да бъдат като кутии или колона. Те се монтират трайно на стената и изглеждат изключително стилно. Подходящи са за книги, дискове, документи и други. В зависимост от общата визия имате пълната свобода да импровизирате и с цветовете.

Добър избор за секции холни е, ако стаята е по нестандартна и начупена предлагаме да изберете ъглова холна секция. Като модел този тип е по-компактен. Максимално оползотворява отреденото му пространство. Също можете да изберете дали да е с чекмеджета, шкафове или комбинация от двете. Предлагат се и допълнителни полици, които са изработени от материала на основната холна секция. Така те изглеждат като продължение и част от базовата мебел.

Стилна холна секция за уютен интериор

Вероятно вече сте монтирали с помощта на поставка плазменият телевизор. Тогава холната секция може да бъде по-малка и семпла. Да се използва основно за съхранение на книги, дискове и други вещи. Вътрешното разпределение на шкафовете може да бъде с два или три рафта в зависимост от височината му.

Механизмите са много съществена и важна част от холната секция. Все повече се налагат тези, които са скрити. Това са така наречените пеш бутони. Те са много практични и функционални. С лек натиск отварянето е много лесно. Тези механизми се препоръчват и се използват от повечето производители. За витрините се използва успокоители, които подпомагат плавното затваряне. Като екстра някои модели имат и вградено лед осветление, което допринася допълнително за уюта и топлината в дома.

Материалите от които се изработват холните секции са с високо качество. Те могат да са от МДФ, ЛПДЧ, масивно дърво и други. Това са здрави и устойчиви. Можете да използвате дълго време при правилна експлоатация и добра поддръжка.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 Pin It Share 0 0 Flares ×