Интериорни врати – придават завършен вид на вашият дом.

Интериорни врати
0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Декоративните интериорни врати придават елегантност и завършеност на дома. В съчетание с естествени настилки като паркет и красиви натурални облицовки по стените, може да се постигне една истинска хармонична обстановка.

В зависимост от изискванията за модел, вратите могат да бъдат еднокрилни, двукрилни, плъзгащи се, плътни, остъклени, цветни…. Всички материали, с които работи една реномирана фирма, трябва да притежават сертификати за произход и съответствие. Има фирми, които предлагат богата колекция от класически, дизайнерски и луксозни интериорни врати или метални врати за входа на дома ви, независимо дали е апартамент, къща, вила, офис и други.

Освен стандартните модели по каталог, всеки клиент има възможност да избира между фурнировани с естествени фурнирни врати, боядисани с полиуретанови покрития, облечени с МДФ, и още много възможни интериорни варианти. Има голям избор на витражи, прозрачни, матови и рисувани стъкла, различни ефекти на стъклата за интериорни врати. Работи се с богата палитра от цветове по световния RAL каталог, както и с мостри на клиенти.

Фирмите в България предлагат голямо многообразие и огромен брой всевъзможни комбинации и при входните врати – обикновени метални врати – гладки или декорирани с различни видове орнаменти, облепени с немско самозалепващо фолио, блиндирани, облечени с МДФ панели, ЛПДЧ, или с фурнирован и фрезован МДФ. Допълнително може да изберете касови брави и заключващи механизми, според степента и нуждата от защита и сигурност. Всички врати се изработват по стандартни строителни размери. Повечето фирми в България извършват доставка и монтаж на изработените метални или декоративни врати.

Внедрявайки материали с високо качество и изпълнявайки дизайн с уникална визия, компаниите предлагат на клиентите си качествени продукти, които да се вписват в избрания интериор по най–стилен и изискан начин.

Трябва също да знаете, че целият процес, включително производството и доставката на поръчаните интериорни врати и входни метални врати, може да отнеме няколко дни, а също и времето за инсталирането им може да изисква няколко часа.
Малко подобрения в дома изискват по-голяма прецизност, отколкото монтажа на врати. Но ако монтажа се извърши професионално, то със сигурност ще имате повод за малка гордост в своя дом. Доверете се на фирма, която ще ви даде нужната гаранция, както за продукта, така и за монтажа а защо не и упътване за правилна поддръжка и експлоатация.

След като обсъдите желанията си с професионален консултант от фирмата, ще имате врати, които ще отговарят точно на Вашите уникалните желания и потребности за уют и атрактивност в дома Ви, стил и индивидуалност.

Статията е подготвена с авторството и участието на вашият оригинален блог за интериор InteriorTalk
Приятно четене и споделяне.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Вашият коментар