Защо да изберем почивка на морето в България

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

За всички ни лятото е любим сезон за отдаване на пълна почивка и релакс. Взимаме си отпуска и заминаваме за морето, за да се порадваме на игривите вълни и топлия пясък. Много от българите се отправят към Турското или Гръцкото Черноморие. Нашето обаче също не е за пренебрегване.

Идеалната комбинация между морето пред теб и гората зад теб, се среща и тук. Ако харесвате запазените от урбанизация и презастрояване места за почивка, чистата природа и спокойните места за семейна почивка, то имаме приятна изненада за вас. Почивката на морето в Албена може да ни позволи да се насладим именно на такъв тип рай. Българското Черноморие е любим избор на множество чужденци. Българите, които харесват и почиват на северното Черноморие обаче също не са никак малко.

Цените на почивките в Албена са много по-достъпни за нашия стандарт. Тук както храната, така и хотели са съобразени с доходите и възможностите на населението. Също така за хората, които живеят в североизточната част на страна е много по-удобно да прекарат ваканцията си у нас.

Почивката на морето в България не отстъпва по богатство на атракции и аква паркове на никоя от съседките ни. И тук, както и в други страни са хит all inclusive пакетите, където не се налага да мислим за нищо освен за отмора и забавления.

Не само лятото е добър сезон за почивка на морето в България. Септември често е топъл и приветлив, а и цените на хотелите тръгват надолу. Това е идеалната възможност за по-евтина семейна ваканция. Албена е чудесен курорт, който предлага многообразие от развлечения за малки и големи. Някои хотелски комплекси разполагат със закрити басейни, които са перфектно забавление за облачни дни.

Без съмнение, почивката на морето в Албена може да се окаже по-специална от всички останали. Тя няма да ви изправя пред неудобството от използване на чужд език или потребността да купувате карта за интернет, ако пътувате до море в страна извън ЕС.

плаж на курорт Албена

В България все още има чисти и спокойни курорти, които гарантират първокласно прекарване на лятната отпуска без дълги часове в пътуване, без висене на границата, без проблеми в комуникацията заради различни езици и т.н. Като допълнителен бенефит северното Черноморие предлага наистина качествена отмора, далече от претъпканите с хора плажове, без шума от барове и дискотеки, без излишни надценки за шезлонг и чадър на плажа. Просто вие, Слънцето и морето.

Лятната почивка на море в България може да бъде наистина незабравима и същевремено да не бъде скъпа, ако организирате и резервирате своя хотел и всички съпътстващи отмората дейности като планиране на отпуската, стягане на автомобила, планиране на нужния багаж и куфари, опаковане на необходимите детски аксесоари и т.н.

Почивка на море в България

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 Pin It Share 0 0 Flares ×