Как да бъдете стилни с часовник

Ако искате да сте стилни и да изглеждате по най-добрия начин, трябва да имате страхотен часовник. На пазара има много стилове часовници, включително такива, подходящи за дрехи и други.

Модели, подходящи за рокли

Ако имате работа, която изисква да се обличате за срещи или бизнес събития, тогава може да помислите за закупуване на стилни дамски часовници. Модните часовниците за дрехи, са проектирани да бъдат стилни и да нямат сложни функции. Те обикновено са изработени от благородни метали и имат минималистичен стил. Можете да ги съчетаете с костюм по мярка или блейзър за изискана визия.

Часовникът трябва да е тънък и компактен. Това ще улесни носенето под маншета на ризата ви. Често идват с кожена каишка. Покупката от известна марка е сигурен начин да получите качествен часовник.

Чудесен пример за модерен модел, е Jack Mason Canton Day-Date. Той е вдъхновен от класически часовник за рокля и има стрелки под ъгъл на дофин. Тънкият стил и черната кожена каишка от горна зърнеста кожа, създават модерна версия.

Друг вид часовник за дрехи е Jaeger-LeCoultre Reverso Grande Taille. Има полиран гръб и кафява кожена каишка. Освен кафявата кожа има и син кабошон на короната.

Много от по-новите модели имат кръгли или правоъгълни циферблати. Те са по-популярни, защото могат да бъдат по-лесни за четене, когато носите костюм или сако.

Освен тези прекрасни модели, последно време набират скорост и красивите смарт часовници. За особено класно се счита носенето на Apple или Samsung Watch от по-добрите им версии, които страхотно се съчетават с всеки тип стил.

Изящни часовници

Ако сте на пазара за нов часовник, помислете за изящен модел. Независимо дали търсите класически часовник, който да подчертае официалното ви облекло, или нещо достатъчно смело, за да привлече окото на дроида, има часовник, който да подхожда на вашия стил.

TAG Heuer Carrera е колекционерски артикул и има защо. С 43 мм корпус, изработен от стомана и керамика, този хронограф излъчва класа и стил. Предлага се с различни каишки, включително гума и кожа Horus Camo.

Patek Philippe Nautilus не е вашият обикновен ръчен часовник и ако сте любители на луксозните неща, добре е да не притежавате такъв. Най-скъпият часовник в света определено е част от мечтите на почитателите, но не е непременно това, което искате да носите всеки ден. За по-евтин вариант помислете за Rolex Submariner, който се отличава с мъжествено усещане и спортно покритие. Носенето му с костюм по поръчка също не е лоша идея.

Що се отнася до часовниците, Rolex Submariner има какво да предложи. Не само изглежда страхотно с добре ушит костюм, но също така носи подчертано мъжествено усещане. От друга страна, Rolex може да изглежда като прекалено добро нещо, ако не сте внимателни. Може дори да откриете, че се чувствате така, сякаш се опитвате твърде много да впечатлите, което би било нормално. Затова подобни серии и модели, се носят сред подбрана публика, която да оцени неговата стойност.