Мека мебел в Люлин, София

Мека мебел
0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Съвременните производители на мека мебел задоволяват клиентските вкусове основно с два вида дивани: дивани за холното помещение и дивани за всяка друга стая от дома.
При проектирането и производството на мека мебел за хола акцентът пада върху представителния вид и красивия дизайн на дивана, креслото или кушетката. Съвременната мека мебел съвсем тенденциозно бяга от класическите форми – на пазара се предлагат все по-нестандартни модели в съчетание с ярки и смели цветови решения.

Ако диванът, който желаете да закупите е предназначен не само за седене, но и за пълноценен отдих, трябва да се насочите към мека мебел с ортопедичен матрак и специален пружинен механизъм. За изработката на този вид дивани производителите използват специална формула – според нея на 1 квадратен метър трябва да се разпределят 192 пружини. Новите модели дивани все повече се стремят към практични решения. Така например, все по-голяма популярност набират диваните с двустранни матраци: едната страна е по-лека и хигроскопична, най.често изработена от памук и предназначена за използване в топлите месеци на годината, а другата – по-плътна и топла, изработена от вълна и подходяща за есента и зимата.

Нашата фирма предлага на вашето внимание най-добрите и изгодни оферти за мека мебел за вашия дом! Страхотно предложение например е “супермекият” диван. Той е запълнен не с гъста пяна, а с меки материали като пух или синтетичен пълнеж.

Нашите клиенти могат да се възползват от още една изключително находчива идея – модулна мека мебел. Нейното основно преимущество се крие в това, че във всеки един момент меката мебел може да бъде променена според вкуса, настроението или конкретната нужда на собственика й. Особено разпространени станаха модели, при които с едно движение се променя ъгълът на наклона на облегалката и подлакътниците по такъв начин, че от седнало човек да премине в полулегнало положение.

Фирмата ни предлага на своите клиенти най-добрите образци от съвременния мебелен дизайн с признато качество. Богатият асортимент от нашата продукция включва в себе си разнообразни по форма и цветова гама изделия. Факт е, че въпреки ниската си цена те гарантират дълги години употреба, а освен това изглеждат изключително добре на външен вид – което е важно, тъй като мебели обикновено се купуват веднъж на няколко години.
Автор: творческо писане от webselo.com.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Вашият коментар