Защо да купим офис столове от Интеза Ком

защо да купим офис стол от Интеза Ком
5 Flares Facebook 0 Google+ 5 Twitter 0 Pin It Share 0 5 Flares ×

Тази статия е подготвена със съдействието на Тодор Ангелов – мой дългогодишен приятел още от студентските ни години и доказан професионалист в сферата на офис обзавеждането. От няколко години той и фирма Интеза Ком, в която работи се е специализирал в продажба на офис, работни и директорски столове.

Тодор отговаря на въпроса „Защо да купим офис стол от Интеза Ком“

Фирмата ни има дългогодишна история и сме едни от лидерите по продажби на офис столове, мебели, аксесоари, оборудване и цялостно офис обзавеждане. За тези години верните ни клиенти се убедиха, че винаги предлагаме повече от колкото те са очаквали. Това е нашето верую и за това вече толкова години сме търсен и доказан партньор.

Но когато новите клиенти не са пазарували от нас нямат информация за продуктите ни е нужно да ги убедим, че Интеза Ком е най-доброто за тях.
Нашето мото е “Красиви офиси на ниски цени!” Водени от тази максима ние предлагаме най-добрите офис столове и продукти за обзавеждане на бизнес пространства. Сега ви отговарям конкретно на въпроса “Защо да изберете Интеза Ком?”
– Гарантираме най-добра цена за офис столове в България. Може да се убедите в сайта ни: http://ofismebeli-bg.com/
– Винаги безплатна доставка за всички големи български градове
– Винаги безплатен монтаж за повечето ни продукти.
Гаранция от една или две години по продукти
– Наличност и голям асортимент от всеки офис стол до готовите офис композиции
– Възможност да разгледате продуктите ни за офисно обзавеждане в нашия шоурум:
гр. София, Младост 1, ул. Д-р. Стоян Чомаков № 4А, Търговски център “Чергата”
Телефон: 0888 0888 65

Благодаря ти за този изчерпателен и стегнат отговор. Аз лично вече притежавам стол за моя офис, подбран благодарение на теб и лично мога да потвърдя написаното горе. А кой работен или директорски стол би препоръчал за нашите читатели и защо.

Тодор:
офис стол SensoЕдин от най-търсените и продаваните модели е офис стола SENSO и то в класическо черно.
Модела се предлага в няколко цветове гами. Стилен и луксозен директорски стол. Почти съм уверен, че ще се влюбите в този модел.
Неговите предимства са ергономичност, устойчива седалка и облегалка от еко кожа, метални подлакътници с кожени калъфи. Метална хромирана кръстачка, с колела за мека повърхност.
Изключително подходящ за шоуруми и луксозни офис помещения. Създава усещане за лукс и стил. Изключително семпъл и изчистен дизайн, но същевременно с това директорския стол SENSO е моделът с най-модерна визия.
Препоръчвам за натоварени работни помещения и за хора, седящи в седнало положение дълго време. Столът е изключително ергономичен и удобен.
В момента е в промоция – цена на офис стол SENSO 179,00 лв.
Може да го разгледате или купите тук: стол SENSO

Благодаря ти за ревюто и пожелавам успехи на Интеза Ком в бизнеса, а на теб здраве и щастие.

5 Flares Facebook 0 Google+ 5 Twitter 0 Pin It Share 0 5 Flares ×

Вашият коментар