Как да създадем секция, която да е съвършената композиция от модул?

композиция от модули за холна секция
0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Сглобяването на един пъзел, но не както е прието да се направи, а така както на нас ни харесва е действително предимство и е бива да се отказваме от него. Много клиенти предпочита именно този начин на обзавеждане, който е по-лек, изисква повече въображение и има индивидуален подход.
Актуалността на модулното обзавеждане е продиктувано именно от свободата, с която разполагаме за да постигнем онзи хармоничен и супер атрактивен начин да се получи съвършената и практична картина.

Лени Стил представя актуални модулни секции, с чиито индивидуализъм и Вие можете да оставите отпечатък, който да впечатли и развълнува.

Повече живот, динамика и движение успявате да извлечете от новите модулни елементи, с които сътворявате една съвършена секция, която да се превърне във фокус и акцент в дневната Ви. Не бива да определяме избора на секция, единствено като тв шкаф, защото новите модели телевизори дори не изискват никаква мебел, за да бъдат използвани рационално.

Идеята на актуалните секциите е не просто да декорираме, а да приемем с цялото си същество аранжировката и естетиката, която с лекота успяваме да постигнем. Модулните секции са изключително елегантни. Това веднага ги превръща в тип обзавеждане, което напълно се идентифицира с всяко помещение. Те са адаптивни, силни и могат да нарисуват уникалната картина, която да превърне офиса или друго работно място в приятно и комфортно за служители и клиенти.

Актуалните модулни композиции съдържат всякакви елементи. Те могат да бъдат ефектно съчетание между метален обков и супер гладки повърхности, които отразяват светлината. Както и вмъкването на цветни стъклени елементи за повече артистичност. Така се създава обем и сякаш използвайки този оптически ефект успяваме да постигнем съвършеното излъчване. Все по-изчистен дизайн, но атрактивни и много модерни геометрии навлизат в изработката на една мебел. Това ги прави модерни, актуални и приспособими дори към пространства, с които много трудно бихме се справили, ако не използваме поръчково обзавеждане.

Задължително е присъствието на затворените шкафове. С тях постигаме изисканост и декора става подреден и стилен. Трябва да усетите баланса и да изберете тези елементи, с които да подредите композицията, спрямо личното Ви усещане за естетика. Комбинирайте, играйте с фигурите и цветовете, но винаги се стремете да стигнете до едно ново начало, което е по-впечатляващо и модерно.

ЛениСтил дава на своите клиенти пълна свобода в декорирането на дневната. Именно актуалните модели секции са част от хармонията, която можете да постигнете с правилния подбор на отделните елементи. Бъдете творци и нарисувайте Ваша собствена картина, която да носи удовлетворение и особена практичност.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 Pin It Share 0 0 Flares ×