Какво да направите в един СПА ден само за вас?

СПА ден само за вас

Ако напоследък нямате време за себе си, забелязвате че лицето ви има нужда от подхранване и специална грижа, имате цъфнали краища и неоформена прическа, то е време да си предоставите един СПА ден само за вас. В днешната статия ще ви предложим варианти, как може да премине той и да се почувствате по-добре отвътре и отвън.

Заложете на терапии за лице

Лицето е първото, което обикновено забелязваме, когато всяка сутрин се поглеждаме в огледалото. Силно изразените сенки под очите, много сухата или твърде мазна кожа се забелязва веднага. Затова ви препоръчваме да се запознаете със специалните терапии, които се предлагат в салона за красота тук: https://skeyndorinstitute.bg/mesoterapy-skeyndor/

Може да се насочите към възстановяващата терапия, ако кожата ви е чувствителна, както и към хидратиращата с хиалуронова киселина. Не забравяйте за лифтинг терапиите, както възстановяващата с ретинол. Антиоксидантната и кислородната с блокатори на градското замърсяване са чудесни за дамите, които прекарват много време в градски условия. Анти-ейдж терапиите са подходящи за по-зряла кожа, както и “ботокс лайк” терапията. Не забравяйте за избелваща, ако имате такава нужда, както и почистването на лице, което е задължително за всеки тип кожа.

Обърнете внимание на косата ви

Ако е минало доста време от вашето поддържане на косата, е време да помислите за записване на час. Подстрижете се, направете си сешоар и помислете за боядисване на израсналите корени. Косата е изключително важна част от красотата на всяка дама, затова ви препоръчваме да не пропускате възможност за нейното правилно поддържане. Нека във вашия СПА ден да присъства поне час в грижата за корените и краищата.

Не забравяйте приятния масаж

Има изключително богато разнообразие от масажи, които ще ви помогнат да се отпуснете, както психически, така и физически. Затова ви препоръчваме да се насочите към правилния салон и да се възползвате от предложенията там. Лечебен масаж, класически, антицелулитен за лятото или пък рефлексотерапия са само част от всичко, от което може да изберете. Попитайте специалистите на място, кой е най-добрият за вас и те ще ви препоръчат. По този начин ще успеете да вземете максимума от деня, който сте си подарили.

Маникюрът е от голямо значение

Всяка една дама трябва да има добре поддържани ръце и нокти. Тук не говорим дори за изключително дълги и екстравагантни, а за чисти, нежни и добре поддържани. Затова е добре да се спрете на почистване на ноктите и поставяне на гел лак, за да може да се задържи по-дълго време. Ако усещате ръцете си по-сухи и дехидратирани, ви препоръчваме да се спрете на терапия за ръце за дълбоко възстановяване или антиоксидантна грижа. Това ще ви помогне да имате красиви ръце, нежна кожа и страхотен маникюр за по-дълго време.

Един СПА ден никога не е излишен и ви съветваме поне веднъж в месеца да си подарявате това удоволствие. Не забравяйте, че за да може да изпълнявате ефективно всичките си задължения, трябва да се чувствате добре. Именно подобен ден ще ви предостави това, а и ще изглеждате чудесно.